ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

H εταιρία μας από το 1999 αναλαμβάνει την επείγουσα αερομεταφορά ασθενών σε σταθεροποιημένη κατάσταση σύμφωνα με την Ευρωπαική και Εθνική νομοθεσία.

Τα ελικόπτερα της Airlift παίρνουν μέρος σε αποστολές μεταφοράς ασθενών από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος όποτε αυτό ζητηθεί από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του ασθενούς.

Τα ελικόπτερα της εταιρίας μας που μετατρέπονται σε ελικόπτερα-ασθενοφόρα είναι τα δικινητήρια ελικόπτερα τύπου AIRBUS HELICOPTERS AS355 και διαθέτουν κατάλληλο εξοπλισμό ο οποίος είναι απαραίτητος για την πτήση μεταφοράς ασθενών.

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές εταιρείες , με ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία καθώς και με κέντρα υγείας αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο έχοντας ως κυριο στοχο την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση όλων των ασθενών που μας έχουν ανάγκη.

Το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό μας άρτια εκπαιδευμένο σε αποστολές μεταφοράς ασθενών βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου για την εκτέλεση της πτήσης.

Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμο να σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία για την διαδικασία της αερομεταφοράς. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.