ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ

Ελάτε να γνωρίσετε, να θαυμάσετε, και να φωτογραφίσετε περιοχές με μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον μέσα από τις υπηρεσίες αεροξεναγήσεων που ετοίμασε και σας προσφέρει η Airlift.

Περιήγηση Ιστορικού Κέντρου Αθήνας

Αναχώρηση από Αθήνα Αεροδρόμιο, αυτή η γραφική πτήση με ελικόπτερο θα σας μεταφέρει στην Κεντρική Αθήνα.
Μετά την αναχώρηση, θα δείτε την ύπαιθρο να χτίζεται σταδιακά και να μεταμορφώνεται στα περίχωρα μιας από τις πιο ιστορικές πόλεις του κόσμου.
Πετώντας πάνω από το όρος Υμηττός θα δείτε το πανοραμικό τοπίο της λεκάνης της Αττικής. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά που καταλήγουν στη θάλασσα και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης: το λιμάνι του Πειραιά.
Μερικά από τα διάσημα αξιοθέατα που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από την πανοραμική θέα είναι το Ολυμπιακό Συγκρότημα, η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Λιμάνι του Πειραιά.
Η διάρκεια της περιοδείας είναι περίπου 35 λεπτά.

Λεπτομέρειες πτήσης

Αεροδρόμιο Αθηνών  – Ολυμπιακό Συγκρότημα – Λυκαβηττός  – Αρχαία αγορά  – Aκρόπολη – Παναθηναϊκό στάδιο (Kαλλιμάρμαρο) – Λιμάνι του Πειραιά – Αεροδρόμιο Αθηνών

Περιήγηση Αθήνας & Σαρωνικού κόλπου

Αυτή η πτήση περιήγησης ξεκινά επίσης από το Αεροδρόμιο της Αθήνας ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με την πτήση περιήγησης του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο, μόλις φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά, τότε ξεκινά το πιο όμορφο μέρος της περιοδείας.
Πετώντας σε σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο πάνω από τη θάλασσα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη γοητεία των νησιών του Σαρωνικού και τον περίφημο αρχαίο ναό της Αφαίας Αθηνάς που βρίσκεται στο νησί της Αίγινας.
Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου 60 λεπτά.

Λεπτομέρειες πτήσης

Αεροδρόμιο Αθηνών – Ολυμπιακό Συγκρότημα – Λυκαβηττός  – Αρχαία αγορά –Aκρόπολη – Παναθηναϊκό στάδιο (Kαλλιμάρμαρο) – Λιμάνι του Πειραιά  – Αίγινα – Αεροδρόμιο Αθηνών

Περιήγηση Αθηναϊκής Ριβιέρας & Ακρωτηρίου Σουνίου

Αμέσως αφού περάσουμε από το κέντρο της πόλης, έχουμε τον ίδιο προορισμό: το λιμάνι του Πειραιά, αλλά αυτή τη φορά το ελικόπτερο θα κατευθυνθεί προς το ανατολικό τμήμα της Αττικής.
Θα πετάξετε πάνω από την ακτή της Αθηναϊκής Ριβιέρας βλέποντας την ομορφιά της αμμώδους και βραχώδους παραλίας και θα γνωρίσετε το περίφημο τυρκουάζ χρώμα των νερών που φημίζεται η Ελλάδα.
Λίγο πριν τελειώσει η πτήση μας, με την προσγείωση στο Αεροδρόμιο Αθηνών, το πιο εμβληματικό αξιοθέατο της πτήσης θα εμφανιστεί μπροστά σας. Ο Αρχαίος Ναός του Ποσειδώνα δεσπόζει στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, όπου ο ορίζοντας συναντά το Αιγαίο Πέλαγος. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του Ακρωτηρίου Σουνίου, ο ναός περιβάλλεται από μύθους και ιστορικά γεγονότα που χρονολογούνται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Η διάρκεια της περιοδείας είναι περίπου 60 λεπτά.

Λεπτομέρειες πτήσης

Αεροδρόμιο Αθηνών  – Ολυμπιακό Στάδιο – Λυκαβηττός  – Αρχαία αγορά  – Aκρόπολη – Παναθηναϊκό στάδιο (Kαλλιμάρμαρο) – Λιμάνι του Πειραιά – Ακτογραμμή Αθηνών- Καβούρι – Σούνιο – Ναός του Ποσειδώνα – Αεροδρόμιο Αθηνών

Η απόλυτη πτήση περιήγησης

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω αξιοθέατα και μνημεία, αυτή είναι η απόλυτη πτήση περιήγησης στην Αθήνα και την Αττική.
Έπειτα από την απογείωση από το Αεροδρόμιο Αθηνών, το ελικόπτερο κατευθύνεται προς μια διαφορετική κατεύθυνση αυτή τη φορά, ξεκινώντας από το Σούνιο και τον Ναό του Ποσειδώνα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται πετώντας πάνω από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και λίγο πριν φτάσουμε στο λιμάνι του Πειραιά, το ελικόπτερο θα πετάξει προς τη θάλασσα και τον Σαρωνικό Κόλπο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από ψηλά τα νησιά Σπέτσες, Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.
Στο δρόμο της επιστροφής η πτήση μας συνεχίζεται πετώντας πάνω από το λιμάνι του Πειραιά και την πόλη της Αθήνας λίγο πριν από την προσγείωση στο Αεροδρόμιο Αθηνών.
Η διάρκεια της περιοδείας είναι περίπου 90 λεπτά.

Λεπτομέρειες πτήσης

Αεροδρόμιο Αθηνών  – Σούνιο- Αίγινα – Πόρος –Υδρα –Σπέτσες – Λυκαβηττός – Αρχαία αγορά  – Aκρόπολη – Παναθηναϊκό στάδιο (Kαλλιμάρμαρο) – Αεροδρόμιο Αθηνών

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε περισσότερα ή έχετε συγκεκριμένα αξιοθέατα που θέλετε να δείτε από τον αέρα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@airlift.gr. Η ομάδα μας θα εξετάσει το αίτημά σας και θα προσφέρει την καλύτερη λύση για να το πραγματοποιήσει.