Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τον Ιστότοπο www.airlift.gr

 

Η «AIR LIFT ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «AIRLIFT»), που εδρεύει στην Λεωφόρο Μεγαρίδος αριθμός 124, Ασπρόπυργος 19300, ΑΦΜ 099551714 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, τηλ: 210-5596914, fax: 210-5576122 και  e-mail: sales@airlift.gr ως υπεύθυνη επεξεργασίας, δεσμευόμενη αυστηρά για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, θα καταβάλλει προσπάθειες να προστατεύσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με την ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (η «Πολιτική»), η οποία εφαρμόζεται στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται σχετικά με τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου.

Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγονται από την AIRLIFT και Πηγές 

Η AIRLIFT μπορεί να συλλέγει τις ακόλουθες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου.

  • Προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και μόνο εφόσον υποβάλλονται οικειοθελώς από εσάς σε αντίστοιχες φόρμες στον ιστότοπο, όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου. Κατά τη συλλογή των προσωπικών αυτών δεδομένων σας θα σας ενημερώνουμε σχετικά με το εάν οι ζητούμενες πληροφορίες είναι προαιρετικές ή υποχρεωτικές. Εφόσον επιλέξετε να μην παρέχετε ορισμές πληροφορίες, ενδέχεται αυτό να επηρρεάσει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών ή να καθιστά αυτήν αδύνατη.  Ενδέχεται πληρoφορίες που σας αφορούν να προέρχονται από πηγές πληροφοριών της δημόσιας σφαίρας ή τρίτων μερών. Πρέπει να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή επέλθει στα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Τεχνικές πληροφορίες, που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) η οποία χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας με το διαδίκτυο, τα στοιχεία της σύνδεσής σας, το είδος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, και των προσθηκών του, το λειτουργικό σύστημα και η πλατφόρμα, η ρύθμιση ζώνης ώρας. Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, που περιλαμβάνουν την περιήγησή σας μέσω του URL προς, μέσω και από τον ιστότοπο, ημερομηνία και ώρα, οι χρόνοι απόκρισης της σελίδας, η διάρκεια των επισκέψεων σε συγκεκριμένες σελίδες, η αλληλεπίδραση της σελίδας, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αποχώρηση από τη σελίδα.
  • Πληροφορίες που μπορεί να μας υποβάλλετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικών επιστολών (newsletters) όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εφόσον η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη.
  • Πληροφορίες που μπορεί να μας υποβάλετε κατά την υποβολή βιογραφικών και αιτήσεων πρόσληψης. Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στα πλαίσια Αίτησης Πρόσληψης πατείστε ΕΔΩ.
  • Πληροφορίες που μπορεί να μας αποστείλετε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη λήψη υπηρεσιών από εμάς, καθώς και δεδομένα σας που αφορούν στην πληρωμή των υπηρεσιών αυτών (αριθμός πιστωτικής κάρτας/τραπεζικού λογαριασμού). Σχετικά με τους όρους ναυλοσυμφώνου. Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στα πλαίσια Ναυλοσυμφώνου παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ.

Στον ιστότοπο δεν συλλέγονται ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων («ευαίσθητα»).  Υποχρεούσθε να μην αναρτάτε τέτοια δεδομένα που αφορούν στο πρόσωπό σας ή σε τρίτα πρόσωπα, σε περίπτωση δε που προβείτε σε σχετική ανάρτηση αυτά θα αφαιρούνται μόλις γίνουν αντιληπτά.  Η AIRLIFT δεν φέρει ευθύνη απέναντι σε εσάς ή τρίτα μέρη για τυχόν ανάρτηση ευαίσθητων δεδομένων που οφείλεται σε πράξη ή παράλειψή σας κατά παράβαση της ανωτέρω υποχρέωσης. Για την προστασια προσωπικών δεδομένων ασθενών στα πλαίσια μεταφοράς αυτών και την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στα πλαίσια Ναυλοσυμφώνου πατήστε ΕΔΩ

Με τη χρήση του ιστότοπου καθώς και κατά την κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας, αναγνωρίζετε την υποχρέωση να δηλώνετε τα πραγματικά, ακριβή και πλήρη στοιχεία που σας ζητώνται και να ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές αυτών, προκειμένου να παραμένουν επικαιροποιημένα και ακριβή.  Εάν διαπιστωθεί ή υπάρχει υποψία ότι δεν τηρείτε την υποχρεώση αυτή και ότι τα δεδομένα δεν ανταποκρίνονται στα ανωτέρω κατά παράβαση του νόμου και των όρων χρήσης ή της παρούσας πολιτικής προστασίας δεδομένων,η AIRLIFT διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το αίτημά σας για εγγραφή ή επικοινωνία και να τερματίσει το σχετικό λογαριασμο σας στον ιστότοπο. Ο παρόν ιστότοπος και οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε ενήλικες καθώς για τους ανήλικους πρέπει να υπάρχει η έγκριση του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα.  Εφοσον είστε ανήλικος απέχετε από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου.

Νομική Βάση για την Επεξεργασία

Η AIRLIFT θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ικανοποιεί τα έννομα και εύλογα επιχειρηματικά συμφέροντά της, στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο προκειμένου να συμμορφώνεται με κάποια υποχρέωση που επιβάλεται από το νόμο, ή εφόσον έχετε συναινέσει για συγκεκριμένο σκοπό, όταν η συναίνεση αυτή είναι απαραίτητη.

Πώς Χρησιμοποιεί η AIRLIFT τα Προσωπικά Δεδομένα  

Η AIRLIFT θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ιστότοπου για τους ακολουθους σκοπούς: για τη βελτίωση των υπηρεσιών της, για τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπου, για να απαντά σε αιτήματα, ερωτήματα και παράπονά σας, για τη διαχείριση της σχέσης μαζί σας, για σκοπούς διοικητικούς, διαχειριστικούς, στατιστικής ανάλυσης, εσωτερικής αξιολόγησης και για την εκπλήρωση υποχρεώσεών της, για τη σύναψη σύμβασης μαζί σας, για να εξετάζει αιτήσεις σας για εργασία.

Με Ποιους Διαμοιράζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα η AIRLIFT

Η AIRLIFT μπορεί να μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας με συγγενείς εταιρείες όταν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις ή για την εκπλήρωση νομίμων επιχειρηματικών σκοπών.  Μπορεί επίσης να μοιράζεται τα δεδομένα σας με τρίτους συνεργάτες, προμηθευτές και υπεργολάβους που παρέχουν υπηρεσίες στην ίδια ή για λογαριασμό της, σε παρόχους αναλύσεων που τη συνδράμουν στη βελτίωση του ιστότοπου, ή εφόσον μεταβιβάζει το σύνολο ή τμήμα της επιχείρισής της.  Επίσης η AIRLIFT μπορεί να είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει τα δεδομένα σας  προκειμένου να συμμορφωθεί με υποχρέωση που επιβάλεται από το νόμο ή απόφαση αρμόδιας αρχής, για να εφαρμόσει τους Ορους Χρήσης, για να προστατεύσει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και την ασφάλεια της ίδιας και των πελατών της ή τρίτων (π.χ. προστασία έναντι της απάτης, διαχείριση κινδύνων συμμόρφωσης).

Οταν η ARLIFT αναθέτει σε τρίτα πρόσωπα το χειρισμό των προσωπικών δεδομένων σας, θα επιλέγει με προσοχή αυτά, θα ελέγχει και θα ασκεί την απαραίτητη εποπτεία προκειμένου  να εξασφαλίσει τον έλεγχο ασφαλείας των δεδομένων που ανατίθενται.

Ορισμένες από τις εταιρείες του Ομίλου στον οποίο ανήκει η AIRLIFT και/ή ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών και εν γένει τα ως άνω τρίτα πρόσωπα, ενδέχεται να είναι εγκατεστημένοι σε χώρες εκτός  του Ευρωπαϊκού Οικονομικού  Χώρου («ΕΟΧ»), οι νομοθεσίες των οποίων ενδέχεται να μην παρέχουν στα Προσωπικά σας Δεδομένα το ίδιο επίπεδο προστασίας. Η AIRLIFT θα διασφαλίσει ότι υφίστανται όλες οι επαρκείς εγγυήσεις και ότι όλοι οι εφαρμοστέοι νόμοι και κανονισμοί τηρούνται σε σχέση με τέτοιες διαβιβάσεις, εφόσον λάβουν χώρα.

Πώς προστατεύει η AIRLIFT τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η AIRLIFT λαμβάνει εύλογα και ενδεδειγμένα φυσικά, διοικητικά και τεχνικά μέτρα διασφάλισης για την προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν από την απώλεια, κακή χρήση, πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση, αποκάλυψη, τροποποίηση ή καταστροφή.

Τα Δικαιώματά σας

Τα φυσικά πρόσωπα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ορισμένα δικαιώματα ως υποκείμενα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία ενδέχεται να υπόκεινται σε περιορισμούς. Τα δικαιώματα αυτά περιλαμβάνουν το δικαίωμα να: (i) υποβάλουν αίτημα για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών τους Δεδομένων ∙ (ii) εξασφαλίζουν τον περιορισμό της επεξεργασίας ή να αντιταχθούν στην επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων ∙ και (iii) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα προαναφερθέντα δικαιώματα, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τα κατωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Τα φυσικά πρόσωπα στην Ευρωπαϊκή Ένωση διατηρούν, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων στην εθνική τους αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την AIRLIFT να μην επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας για προωθητικούς σκοπούς.  Η AIRLIFT θα σας ενημερώνει  πριν τη συλλογή των δεδομένων σας εάν σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει για τέτοιους σκοπούς ή εάν σκοπεύει να αποκαλύψει τις πληροφορίες σας σε τρίτους για τέτοιους σκοπούς.  Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας αυτό ενημερώνοντας την AIRLIFT ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας την ένδειξη «κατάργηση εγγραφής» (“unsubscribe”) στις σχετικές επικοινωνίες ή να ανατρέξετε στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας»

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρεί η AIRLIFT τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα θα αποθηκεύονται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, σύμφωνα με τους εθνικούς νόμους και κανονισμούς και τις νόμιμες επιχειρηματικές ανάγκες.

Αλλες πληροφορίες

Ο ιστότοπος της AIRLIFT περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων.  Η παρούσα Πολιτκή προστασίας της ιδιωτικότητας δεν ισχύει στους ιστότοπους αυτούς.

Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και συναφείς τεχνολογίες για να σας διακρίνει από άλλους επισκέπτες και να καταγράφει τον τρόπο  με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τη διεύθυνση IP και να ταυτοποιείται ο ιστότοπος από τον οποίο συνδεθήκατε στον παρόντα ιστότοπο, οι πληροφορίες δε αυτές χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση υποχρεώσεων, για να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες βελτιώνοντας το περιεχόμενο του ιστότοπου  και για την επεξεργασία στατιστικής φύσεως στοιχείων. Εχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα cookies ανά πάσα στιγμή μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, τότε όμως μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για εσάς όλες οι λειτουργικότητες του ιστότοπου. Εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο χωρίς να αποκλείσετε τα cookies δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση αυτών.

Τα cookies που αποθηκεύονταια από την AIRLIFT είναι τα ακόλουθα:

Απολύτως απαραίτητα cookies: αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στον Ιστότοπο και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες του.

Cookies απόδοσης: αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και παρέχουν συγκεντρωτικά και συνεπώς ανώνυμα δεδομένα για την χρήση του ιστότοπου και άλλων ιστότοπων.

Cookies λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον διαδικτυακό τόπο να «θυμάται» τις επιλογές του χρήστη, ώστε να παρέχει σε αυτόν βελτιωμένες και εξατομικευμένες λειτουργίες.

Cookies κοινωνικών δικτύων (Social Media/Sharing cookies) – τρίτου μέρους (Third party): αυτά τα cookies παρέχουν πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα και δύναται να συγκεντρώσουν προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα σε σχέση με την χρήση που κάνετε στα δίκτυα αυτά.

Η AIRLIFT χρησιμοποιεί το Google Analytics, εργαλείο ανάλυσης ιστού που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες ενασχολούνται με τον ιστότοπο. Μπορείτε να επιλέξετε τη μη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα περιήγησης του Google Analytics (Google Analytics Opt-out Browser Add-on).

Επίλυση διαφορών

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει μεταξύ της AIRLIFT και χρηστών του ιστότοπου σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων και το αντικείμενο αυτής, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο το ελληνικό δίκαιο.

Πώς να Επικοινωνήσετε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, να υποβάλετε ερωτήματα ή καταγγελίες αναφορικά με την επεξεργασία από την AIRLIFT των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν. Η AIRLIFT θα ακολουθήσει όλα τα ενδεδειγμένα βήματα για να ανταποκριθεί σε αιτήματα, ερωτήματα και καταγγελίες. Η AIRLIFT θα απαντά σε τέτοια αιτήματα εντός τριάντα (30) εργασίμων ημερών.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεγαρίδος αριθμός 124, Ασπρόπυργος Αττικής, 19300   Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): sales@airlift.gr

Σημαντική Πληροφορία

Η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι υπεύθυνη να διασφαλίσει ότι η νομοθεσία περί ιδιωτικότητας τηρείται στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ιδιωτικότητας, ή εφόσον δεν μπορείτε να διευθετήσετε ένα πρόβλημα απευθείας με εμάς και επιθυμείτε να προβείτε σε καταγγελία, να επικοινωνήσετε με την:  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.